În primul Crăciun al asociației, știam că vrem să pregătim ceva special. Am gândit, căutat, sunat și răscolit cum am putea să îl sărbătorim cel mai bine și în cel mai… “activ” stil, bineînțeles. Iar în drumul nostru ne-am întâlnit cu cineva care nu numai că a decis să ne ajute dar a dorit musai să fie cap de afiș în activitatea noastră.

Asta a fost startul TÂRGULUI BRADULUI ACTIV!

🌲CINE este Bradul ACTIV?
Bradul ACTIV este ajutorul nostru principal al evenimentului iar împreună am decis să organizăm un târg caritabil. El este darnic, cuviincios și foarte prietenos dar cel mai important, ne dorim același lucru și acela de a ajuta oamenii în nevoie cu ocazia sărbătorilor.

🌲CE se întâmplă la târg de obicei?
Prietenii Bradului ACTIV aduc decorațiuni, coronite sau aranjamente. Așadar, cei care ne vizitează Târgul, pot pleca cu toate cadourile necesare pentru cei dragi. Toate acestea se dau în schimbul unei donații care să susțină cauza noastră.
Bradul Activ vrea să își găsească o familie cu care să își petreacă Crăciunul. E mereu îmbrăcat cu cele mai frumoase haine de sărbători pentru a impresiona. De aceea pregătim și o TOMBOLĂ pentru cine dorește să îl ia acasă!

🌲DE CE vin oamenii la târg?
Nu este un târg de sărbători oarecare ci unul CARITABIL. Asta înseamnă că toți banii strânși din donații pentru cadourile cumpărate și pentru licitația Bradului Activ ne ajută să dăruim familiilor în nevoie:
❄️O masă de sărbătoare;
❄️Cadouri minunate deoarece fără daruri, Crăciunul nu este Crăciun.

La prima ediție a Târgului (2021) am ajutat 5 familii iar la Ediția II (2022) am pregătit 180 de pachete, 50 de cadouri și mese de Crăciun bogate!

Toate acestea cu ajutorul participanților la târg dar și partenerilor care ne-au susținut!

Fii #ACTIV și de Crăciun!

Bradul Activ Pentru Tine Activ Pentru Tine Tombola Bradului Activ Pentru Tine Tombola Bradului Activ Pentru Tine Tombola Bradului Activ Pentru Tine Tombola Bradului Activ Pentru Tine Pachete Craciun Activ Pentru Tine Pachete Craciun Activ Pentru Tine Pachete Craciun Activ Pentru Tine Pachete Craciun Activ Pentru Tine Pachete Craciun Activ Pentru Tine Pachete Craciun Activ Pentru Tine Pachete Craciun Activ Pentru Tine Pachete Craciun Echipa Activ Pentru Tine Pachete Craciun Activ Pentru Tine Pachete Craciun