Cine Suntem?

Asociația „Activ pentru Tine” a fost înființată în anul 2021 și are ca scop educarea și formarea comunității pentru îmbunătățirea calității vieții și creșterea nivelului de integrare socială

A fost creată din dorința de a face bine, de a ne ajuta unii pe ceilalți, de a ne completa și bineînțeles de a ne salva. 

Nu contează cum anume au ajuns unii oameni într-o anumită situație, nici care le-a fost viața, nu suntem aici pentru a judeca, ci pentru a-i ajuta. 

De aceea, Activ pentru Tine este acea asociație de oameni frumoși, un ONG pus la cale pentru a da șanse și pentru a ne transforma cu toții din învinși în învingători.

Viziunea Activ Pentru Tine

image

Implicarea membrilor Asociației „Activ pentru Tine” în proiectele sociale este continuă și astfel ori de câte ori observăm un anumit caz social ne îndreptăm spre el cu multă atenție în așa fel încât să acordăm tuturor șanse egale

„Activ pentru Tine” înseamnă un număr mare de voluntari, dar și un număr mare de companii care ne sprijină proiectele noastre. De aceea, „Activ pentru Tine” se regăsește prin ei toți. Acolo unde se află un voluntar de-al nostru știm sigur că se află cu scopul de a face bine, găsind soluțiile cele mai bune, dar și cu scopul de a sprijini persoanele aflate în nevoie. 

Misiunea Activ Pentru Tine

image

Ne aflăm și acolo unde părinții trec prin grele încercări, avându-și copiii bolnavi, oferindu-le acestora suport pentru îngrijirea celor mici. 

Ne aflăm și în ateliere făcute cu scopul de a-i aduce și pe cei defavorizați să ne cunoască și să aibă parte de un mediu de dezvoltare prietenos. 

În curând, ne vom afla în fiecare casă și mai ales în sufletele celor ce iubesc bunătatea, ale celor care trăiesc destul de puternic suferința altora și singurul lucru pe care și-l doresc este să le întindă o mână de ajutor exact atunci când au cel mai mult nevoie de sprijin.

15
Voluntari
16
Proiecte
2013
beneficiari

Echipa Activ Pentru Tine

Binele bine aduce!

Vice-președinte
Președinte
+40 773 889 179
Mihai Lobont Activ Pentru Tine Echipa
Vice-președinte

Vrei să fii voluntar?

Vei face viața mai bună multor oameni!