Aleargă În COOLori

“Aleargă în COOLori” este o pistă de 1.5 km cu un traseul marcat ce a fost parcurs de către 150 participanți cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani. Pe parcursul traseului, din 200 în 200 de metri voluntarii noștri i-au încurajat pe copilași cu ajutorul prafurilor colorate. La final, plini de culori, s-au bucurat de realizarea lor cu cea mai creativă ședință foto pe ritm muzical. În cadrul evenimentului au fost un total de 250 de copii care s-au bucurat de activitățile desfășurate.

Am avut și două invitate foarte talentate care au cântat cu drag pentru pentru participanți: Stefania Petric și Beatrice Simioana.

Acest eveniment este organizat cu un singur scop: acela de a da șansa celor 15 copii din medii defavorizate să meargă în tabără. Din fondurile adunate le oferim momente de joacă, dar și ocazia de a cunoaște lumea altfel și de a se dezvolta prin diferite activități.

Copiii care au participat la eveniment prin înscrierea propriu-zisă au beneficiat de: biletul de participare, tricoul pentru traseul pregătit, un ghiozdan colorat plin cu surprize și o diplomă de participare.

Dorința noastră a fost ca cei înscriși să se bucure de reușita lor și să realizeze implicarea socială a fiecăruia. Toți copilașii implicați în evenimentul “Aleargă în COOLori” să fie uniți în fața unor provocări de bine și să fie exemplul evenimentelor viitoare. A fost un eveniment plin de zâmbete, mișcare, bunătăți dulci și prietenie!