Premiați la Gala Faptelor Bune!

Gala Faptelor Bune Arieș este un eveniment organizat de Alianța Pentru Mobilitate Socială și este dedicat tuturor organizațiilor non-profit și grupurilor de tineri care se implică și contribuie în a face comunitatea un loc mai bun.

În Comunitatea Urbană Arieș, anual peste 20 de organizații non-guvernamentale locale implementează proiecte pentru zeci de beneficiari din comunitate. 

În cadrul galei s-au recunoscut meritele tuturor ONG-urilor și grupurilor de tineri care implementează proiecte pentru cetățenii din comunitatea locală. 

Ne-a luat puțin să ne dăm seama că e vorba de noi, atunci când s-a strigat Locul 1 la categoria CARITATE – secțiune specială pentru proiecte care au oferit sprijin în termeni de resurse pentru persoane din zona Arieș.

“Ne-au premiat?!” Da, proiectul “Tabăra în COOLori” a primit aprecieri neașteptate. Am trimis copii din medii defavoriate în prima lor tabără pentru a crea un mediu prosper de dezvoltare pentru aceștia.

Activ Pentru Tine Gala Faptelor Bune AmosEd

Surprizele nu s-au oprit acolo și am fost surprinși și cu Locul 2 la categoria DEZVOLTARE SOCIALĂ cu proiectul “Aleargă în COOLori“. Această categorie s-a axat proiectelor care au ajutat beneficiari din zona Arieș în diverse domenii prin cursuri, sprijin, mentorat sau alte activități similare:

Vrem să marcăm și în scris următoarele: Mulțumim AMoS – Alianța pentru Mobilitate Socială pentru această inițiativă lăudabilă care ne dorim să devină tradiție. După un an de muncă într-o organizație non-guvernamentală, o astfel de apreciere e un mare imbold și un semn de recunoștință pentru următorul an.

Suntem mândri să facem parte dintr-o comunitate de organizații care lucrează împreună, se susțin și găsesc soluții unii pentru alții. Simțim că aparținem cu adevărat și că nu suntem singuri.

Felicitări tuturor asociațiilor!

Activ Pentru Tine Gala Faptelor Bune AmosEd
Activ Pentru Tine Gala Faptelor Bune AmosEd