Aleargă în coolori activ pentru tine

“Alearga in COOLori” este un eveniment caritabil, o pistă de 1.5 km cu un traseul marcat ce este parcurs de participanți cu vârste cuprinse între 6 și 16 aniPe parcursul traseului, din 200 în 200 de metri voluntarii noștri îi încurajează pe copilași cu ajutorul prafurilor colorate. 

La final, plini de culori, s-au bucurat de realizarea lor cu cea mai creativă ședință foto pe ritm muzical. 

În 2022, în cadrul evenimentului au fost prezenți un total de 250 de copii care s-au bucurat de activitățile desfășurate.

Am avut și două invitate foarte talentate care au cântat cu drag pentru pentru participanți: Ștefania Petric și Beatrice Simioana.

Acest eveniment este unul caritabil, organizat cu un singur scop: acela de a da șansa unor copii din medii defavorizate să meargă în tabără. Din fondurile adunate le oferim “Tabăra În COOLori“, cu momente de joacă, dar și ocazia de a cunoaște lumea altfel și de a se dezvolta prin diferite activități.

Copiii care au participat la cursă prin înscrierea propriu-zisă au beneficiat de: biletul de participare, tricoul pentru traseul pregătit, un ghiozdan colorat plin cu surprize și o diplomă de participare.

Dorința noastră a fost ca cei înscriși să se bucure de reușita lor și să realizeze implicarea socială a fiecăruia. Toți copilașii implicați în evenimentul “Alearga in COOLori” să fie uniți în fața unor provocări de bine și să fie exemplul evenimentelor viitoare. Este un eveniment plin de zâmbete, mișcare, bunătăți dulci și prietenie!

Alearga in coolori Activ Pentru Tine
Alearga in coolori Activ Pentru Tine
Alearga in coolori Activ Pentru Tine
Alearga in coolori Activ Pentru Tine
Alearga in coolori Activ Pentru Tine