• TURDA, Str. Dr. Ioan Ratiu 108, Jud. Cluj, RO
  • +40773889179
  • Luni-Vineri:  8:00am-17,00pm

5 argumente pentru a fi voluntar!

5 argumente pentru a fi voluntar în cadrul Asociației Activ pentru Tine

Activ pentru Tine înseamnă mai mult decât un simplu ONG, înseamnă responsabilitate, proiecte asumate, bunătate, întoarcere către cei în nevoie, copii ajutați, cursuri și tabere, dar și hrană caldă pentru cei ce sunt în suferință. A fi voluntar în cadrul Asociației Activ pentru Tine înseamnă să participi activ în cadrul proiectelor asociației, să te implici sută la sută din punct de vedere emoțional și astfel vei deveni parte în cel mai frumos proiect.

Și pentru a te decide să fii voluntar în cadrul Asociației Activ pentru Tine, iată mai jos cinci argumente:

  1. Asociația Activ pentru Tine înseamnă grijă față de copii

Copiii aflați în suferință ne impresionează pe toți. Trecem adesea pe lângă cei triști, cei ce au lacrimi de durere la colțul ochilor și nu pentru că sunt bolnavi, ci pentru că nu au șanse, mai exact pentru că trăiesc într-o societate fără sprijin, în familii sărace, nevoiașe, ce nu cunosc speranța. Pentru ei, noi toți, cei din Asociația Activ pentru Tine ne unim forțele pentru a le oferi o șansă, o mână de ajutor, o hrană caldă, pentru a-i duce în tabere, pentru a le face cunoștință cu o viață normală. Astfel, voluntarii Asociației Activ pentru Tine primesc recompensa cea mai frumoasă – aceea a unui zâmbet de copil.

2. Asociația Activ pentru Tine înseamnă mese calde pentru cei aflați în suferință

Cu siguranță nu știi ce înseamnă să nu ai nici măcar o felie de pâine. Cu toate acestea, nu puțini sunt cei care nu mănâncă seara înainte de culcare și nici măcar nu au speranța că a doua zi vor reuși să își pregătească ceva de mâncare. Viața lor este nesigură, pornind chiar aici, de la hrană. Lipsurile sunt multe și de aceea au nevoie de o mână de ajutor. Asociația Activ pentru Tine încearcă să îi sprijine pe cei aflați în suferință prin prepararea Prânzului APT – un proiect ce este creat cu scopul de a oferi alimente. A fi voluntar în cadrul Asociației noastre înseamnă că poți oferi o mână întinsă exact atunci când oamenii au cea mai mare nevoie.

3. Asociația Activ pentru Tine înseamnă culoare

Da – ai auzit bine – Activ pentru Tine înseamnă să „alergi în Coolori”, să devii parte într-un proiect maraton ce are scopul de a-i sprijini pe cei ce nu au fost plecați niciodată în tabără. În calitate de voluntar îi vei ajuta pe cei mici să își vadă visul cu ochii – să ajungă în locuri pe care nu le-au mai descoperit niciodată.

4. Asociația Activ pentru Tine înseamnă ateliere de creație

Dacă ești o fire creativă, dacă îți plac copiii și dacă crezi în șanse egale pentru toți de aceeași vârstă atunci ar fi bine sa participi în calitate de voluntar la atelierele noastre de creație. Poți selecta acei copii defavorizați, poți fi parte dintr-un atelier de creație și chiar poți cumpăra un bilet pentru un atelier de creație pentru propriul tău copil și astfel încă un copil va avea ușile deschise spre acest tip de educație.

5. Asociația Activ pentru Tine înseamnă dorința de a face bine

Dacă te numeri printre acei oameni buni de care țara noastră are nevoie, te așteptăm alături de noi pentru că singurul nostru scop este dorința de a face bine și de a ne îndrepta spre cei ce nu au șanse, ce trăiesc în medii defavorizate, ce sunt de-a dreptul uitați de societatea în care ne aflăm. Spre ei toți, dar și spre părinții ai căror copii suferă de boli grave, precum ar fi autismul, ne îndreptăm noi.

Ne dorim să fii voluntar în cadrul Asociației Activ pentru Tine, să te implici 100% în cadrul proiectelor noastre și astfel vei avea recunoștința că lucrurile se pot schimba în bine și că alături de tine măcar un copil primește o șansă spre un trai mai bun.

Scrie-ne la adresa de email: activentrutine@gmail.com, spune-ne cum anume vrei să te implici și noi vom fi bucuroși să te primim în echipa noastră.

Activ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap