Iarna in COOLori cursa caritabila Activ Pentru Tine Buscat Resort

❄Un gând aparte ne-a trecut prin minte la prima zăpadă din sezon. Cum ar arăta zăpada … colorată?

🏃‍♀️Inspirat din evenimentul anual “Aleargă În COOLori”, vă prezentăm “Iarna în COOLori” – o cursă pe zăpadă care va trimite copii nevoiași în tabără.

⚪CE înseamnă această cursă?

Pe scurt: Copiii ajută copii!

Facem alergatul amuzant și colorat pentru cei mici iar bucuria lor va fi cu un mare scop! Avem o locație de iarnă unică și o cauză demnă de implicare.

⛷Suntem norocoșii invitați la evenimentul Cupa Transilvania din acest an, un concurs de ski pentru copii. Cursa noastră caritabilă se va desfășura în cadrul Cupa Transilvania, pe partia 2 (roșie) – 800 m.

🌈Pista așteaptă să fie parcursă de alergători cu vârste între 8 și 18 ani. Pe partie, voluntarii noștri îi vor încuraja pe copilași cu ajutorul prafurilor colorate.

⚪DE CE să alergi pe zăpadă?

Anual, Asociația Activ Pentru Tine organizează “Tabăra în COOLori” unde dăm șansa unor copii din medii defavorizate să meargă în tabără.

Din fondurile adunate în urma cursei ‘Iarna în COOLori’, dorim să trimitem mai mulți copii în tabără, să le oferim și mai multe momente unice de joacă, ocazia de a cunoaște lumea altfel și de a se dezvolta.

Așadar, participanții la cursa pe zăpadă se vor bucura de culori dar și de implicarea socială a fiecăruia. Ei vor fi uniți în fața unor provocări de bine și vor fi exemplul evenimentelor viitoare.

⚪UNDE și CÂND vom colora zăpada?

📅25 Februarie 2023

📍În cadrul evenimentului Cupa Transilvania, la Buscat Ski Resort

⛷după concursul de ski și înainte de festivitatea de premiere

⚪CUM pot participa cei mici?

Urmează în ordine pașii de mai jos:

💜Vă așteptăm să alergăm în culori și să construim împreună speranță pentru cei din mediile defavorizate!