Familii și copii ajutați de Moș ACTIV!

De la înființarea Asociației Activ Pentru Tine, am știut că perioada Crăciunului va fi una de maximă implicare. E o perioadă delicată în care există persoane care nu își permit o masă plină de bunătăți, cadouri pentru cei mici sau decorațiuni în spiritul Crăciunului.

În acest an (2022) cu ajutorul donațiilor adunate în urma evenimentului Târgul Bradului Activ și a implicării tututor partenerilor, am luat sania Moșului ACTIV și am plecat la drum.

Am pregătit 180 de pachete, 50 de cadouri și mese de Crăciun

Sania ne-a dus la familii din zonele defavorizate din Copăceni, Turda, Câmpia Turzii, Podeni, Cornești, Olduț, Boian, Iacobeni, Apahida și Cluj. Bucuria copiilor care au primit jucării nu va fi uitată de voluntarii noștri.

Ne-am bucurat de un nou parteneriat de acest Crăciun și anume cel cu CERT Transilvania. Ne-am alăturat cu drag campaniei acestora pentru a duce ajutoare spre locuri greu accesibile.

În acest mod pachetele pregătite ACTIV de Crăciun au ajuns și la 8 familii din cătunele mai îndepărtate din Munții Apuseni! 

Le mulțumim tuturor ceror care au participat la Târgul Bradului Activ, partenerilor și sponsorilor implicați dar și celor de la CERT Transilvania pentru acțiunea minunată desfășurată!

Activ Pentru Tine Pachete Craciun
Activ Pentru Tine Pachete Craciun
Activ Pentru Tine Pachete Craciun
Activ Pentru Tine Pachete Craciun CERT transilvania
Activ Pentru Tine Pachete Craciun CERT transilvania