• TURDA, Str. Dr. Ioan Ratiu 108, Jud. Cluj, RO
 • +40773889179
 • Luni-Vineri:  8:00am-17,00pm

Contact

Suntem activi in social media, dar poti sa ne contactezi si prin:


0773 889 179


activpentrutine@gmail.com


Turda, str. Dr. Ioan Ratiu 108, Jud. Cluj, ROMANIA.

Trimite mesaj:

Vrei sa ne spui ceva? Nu ezita si scrie-ne un mesaj:  Vino la noi!

  Spui „Activ pentru Tine” și te gândești probabil unde anume ne găsești? Asociația noastră se află situată în Strada Doctor Ioan Rațiu nr 108 localitatea Turda, județul Cluj. Cu toate acestea, atunci când spui „Activ pentru Tine” trebuie să ai în vedere că ne aflăm peste tot acolo unde este nevoie de ajutorul nostru.

  Implicarea membrilor Asociației „Activ pentru Tine” în proiectele sociale este continuă și astfel ori de câte ori observăm un anumit caz social ne îndreptăm spre el cu multă atenție în așa fel încât să acordăm tuturor șanse egale.

  Activ pentru Tine” înseamnă un număr mare de voluntari, dar și un număr mare de companii care ne sprijină proiectele noastre.

  De aceea, „Activ pentru Tine” se regăsește prin ei toți peste tot. Acolo unde se află un voluntar de-al nostru știm sigur că se află cu scopul de a face bine, găsind soluțiile cele mai bune, dar și cu scopul de a sprijini persoanele aflate în nevoie.

  Ceea ce este bine de remarcat este că ne poți găsi întotdeauna și acolo unde se află proiectele noastre în implementare. Astfel, în data de 17 iunie ne aflăm cu toții în pădurea Copandului, de lângă Turda pentru că ne-am propus să „Alergăm în Coolori”.

  Chiar începând din această lună ne vom afla și în parcul din Turda pentru a oferi mese calde celor aflați în suferință.

  Ne aflăm și acolo unde părinții trec prin grele încercări, avându-și copiii bolnavi, oferindu-le acestora suport pentru îngrijirea celor mici.

  Ne aflăm și în ateliere făcute cu scopul de a-i aduce și pe cei defavorizați să ne cunoască și să aibă parte de un mediu de dezvoltare prietenos.

  În curând, ne vom afla în fiecare casă și mai ales în sufletele celor ce iubesc bunătatea, în sufletele celor mulți, ale celor care trăiesc destul de puternic suferința altora și singurul lucru pe care și-l doresc este să le întindă o mână de ajutor exact atunci când au cel mai mult nevoie de sprijin.

  Sediul asociației

  Sediul asociației „Activ pentru Tine” se află în județul Cluj, strada Doctor Ioan Rațiu numărul 108, din localitatea Turda. Ori de câte ori dorești să ne contactezi ne poți găsi aici.

  De asemenea, așa cum am spus „Activ pentru Tine” devine pe zi ce trece un curent și unul dintre cele mai frumoase. Ca atare, suntem continuu la sediu, dar ne aflăm peste tot în altă parte acolo unde este nevoie de ajutorul nostru.

  Copy link
  Powered by Social Snap