Alearga in Coolori 2024 editia 4

Dragi alergători și entuziaști ai mișcării! 

Suntem încântați să anunțăm că evenimentul caritabil Aleargă în COOLori revine și în acest an cu ediția IV, una plină de culoare, distracție și susținere pentru cei în nevoie!

 

Ce înseamnă Aleargă în COOLori 2024? 

Este evenimentul care te provoacă să alergi pe o pistă marcată și să te bucuri de fiecare moment colorat al traseului! Vom avea două piste disponibile pentru participanții noștri: Roșie (1.8 km) și Verde (800 m).

Ca de fiecare dată, suntem împreună pentru a sprijini o cauză nobilă și anume, să oferim șansa unor copiii din medii defavorizate să meargă în tabără. Astfel, alergând alături de noi, veți schimba în bine viața acestor copii și veți fi exemplul de urmat pentru evenimentele viitoare.

 

Vom avea o locație deosebită, echipamente adecvate și culori pregătite să ofere un moment unic și de neuitat.

  • Vineri, 7 IUNIE 2023, ora 17:00
  • în pădurea de lângă satul Copăceni, județul Cluj (Pădurea Copandului)
 

Înscrieri

Înscrierile se fac prin completarea formularului de mai jos și plata unei donații minime în valoare de 100 RON (în contul asociației sau la fața locului). 
 
Pachetul conține:
– Participarea la cursa colorată
– Tricoul alb personalizat pentru traseul pregătit
– Propriul pliculet cu praf colorat
 

 

Așadar, sunteți pregătiți să alergați în culori și să faceți parte dintr-un eveniment de impact? Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de această experiență unică și plină de culoare!