• TURDA, Str. Dr. Ioan Ratiu 108, Jud. Cluj, RO
  • +40773889179
  • Luni-Vineri:  8:00am-17,00pm

Cine Suntem?

Activ pentru Tine este o asociație înființată din dorința de a face bine, de a ne ajuta unii pe ceilalți, de a ne completa și bineînțeles de a ne salva. Nu contează cum anume au ajuns unii oameni într-o anumită situație, nici care le-a fost viața, nu suntem aici pentru a judeca, ci pentru a-i ajuta. De aceea, Activ pentru Tine este acea asociație de oameni frumoși, un ONG pus la cale pentru a da șanse și pentru a ne transforma cu toții din învinși în învingători.

image
Viziunea
Implicarea membrilor Asociației „Activ pentru Tine” în proiectele sociale este continuă și astfel ori de câte ori observăm un anumit caz social ne îndreptăm spre el cu multă atenție în așa fel încât să acordăm tuturor șanse egale. „Activ pentru Tine” înseamnă un număr mare de voluntari, dar și un număr mare de companii care ne sprijină proiectele noastre. De aceea, „Activ pentru Tine” se regăsește prin ei toți peste tot. Acolo unde se află un voluntar de-al nostru știm sigur că se află cu scopul de a face bine, găsind soluțiile cele mai bune, dar și cu scopul de a sprijini persoanele aflate în nevoie. Ceea ce este bine de remarcat este că ne poți găsi întotdeauna și acolo unde se află proiectele noastre în implementare.
image
Misiunea
Ne aflăm și acolo unde părinții trec prin grele încercări, avându-și copiii bolnavi, oferindu-le acestora suport pentru îngrijirea celor mici. Ne aflăm și în ateliere făcute cu scopul de a-i aduce și pe cei defavorizați să ne cunoască și să aibă parte de un mediu de dezvoltare prietenos. În curând, ne vom afla în fiecare casă și mai ales în sufletele celor ce iubesc bunătatea, în sufletele celor mulți, ale celor care trăiesc destul de puternic suferința altora și singurul lucru pe care și-l doresc este să le întindă o mână de ajutor exact atunci când au cel mai mult nevoie de sprijin.
72
Voluntari
100
Proiecte
231
beneficiari
495
AU DONAT

Echipa

Fă bine și zambește!

Spui „Activ pentru Tine” și te gândești probabil unde anume ne găsești? Asociația noastră se află situată în Strada Doctor Ioan Rațiu nr 108 localitatea Turda, județul Cluj. Cu toate acestea, atunci când spui „Activ pentru Tine” trebuie să ai în vedere că ne aflăm peste tot acolo unde este nevoie de ajutorul nostru.

Despre:

Asociația „Activ pentru Tine” a fost înființată în anul 2021 și are ca scop educarea și formarea comunității pentru îmbunătățirea calității vieții și creșterea nivelului de integrare socială. Ca atare, ne bucurăm să primim alături de noi oameni dragi nouă, voluntari de peste tot care se implică în proiectele noastre.

Dacă vrei să iei legătura cu noi te așteptăm cu mare drag să ne contactezi.

Facebook: https://www.facebook.com/activpentrutine/

Telefon: +40773889179.

Copy link
Powered by Social Snap