Alearga in COOLori participanti

5 motive care fac participarea la Alearga in COOLori de neuitat

Copilăria trebuie să fie plină de joacă, mișcare și aventură, iar evenimentul Aleargă în COOLori este o oportunitate excelentă pentru cei mici să aibă parte de câte puțin din fiecare.

Nu rata Ediția 3 a evenimentului! Iată 5 motive care îți explică de ce:

1. Mișcarea e mai bună decât toate!

Alearga in COOLori este o cursa de alergare de 1.5 km cu praf colorat care va îmbunătăți starea de sănătate a copilului. Mișcarea fizică este esențială pentru dezvoltarea celor mici iar evenimentul nostru reușește să facă alergatul mai distractiv, amuzant și colorat.

2. Valori și prietenie!

Participarea la evenimentul Alearga in COOLori le oferă copiilor oportunitatea de a învăța importanța valorilor precum determinarea, spiritul de echipa și susținerea celor din jur. Astfel își pot dezvolta abilitățile de comunicare și vor lega noi prietenii. Vom avea multe activități și jocuri care se vor asigura că se întâmplă asta.

3. Distracție pentru întreaga familie!

Alearga in COOLori nu este doar pentru copii, ci și pentru adulți. Prin urmare, acest eveniment reprezintă o oportunitate perfectă pentru întreaga familie de a petrece timp împreună și de a se distra în natură, într-un mod sănătos.

4. Susținerea unei cauze importante!

Copiii care participă la Alearga in COOLori vor sprijini o cauză importantă. Fondurile adunate în urma acestui eveniment vor da șansa unor copii din medii defavorizate să meargă în tabără – Tabăra în COOLori.

Noi, Asociația Activ Pentru Tine, organizăm această tabără pentru că ne dorim să-i bucurăm pe acești copii, să-i sprijinim, și să le oferim suportul de a cunoaște lumea altfel.

Așadar, copiii vor ajuta copii. Toți cei implicați vor fi uniți în fața unei provocări de bine.

5. Amintiri colorate de neuitat!

Participarea la evenimentul Alearga in COOLori va crea amintiri de neuitat pentru copii și pentru întreaga familie. Este un eveniment caritabil, cu activități distractive, muzică și mai ales – culori! Va rămâne o experiență unică pentru copiii ce și-o vor aminti mult timp de acum înainte.

Pentru înscriere și mai multe detalii, accesați linkul aici.