• TURDA, Str. Dr. Ioan Ratiu 108, Jud. Cluj, RO
  • +40773889179
  • Luni-Vineri:  8:00am-17,00pm

Prânzul APT

PRÂNZUL APT

APT pentru Prânz este un proiect ce aparține Asociației Activ pentru Tine și care înseamnă asigurarea prânzului unui număr de 30 de persoane, de două ori pe săptămână, toate acestea aflându-se la pragul sărăciei, ce nu își permit nici măcar o masă caldă, pornind de la copii, persoanele în vârstă și până la cele cu venituri mici și fără locuință. Deși Prânzul APT înseamnă o masă caldă, acesta reprezintă mai multe de atât pentru noi – mai exact, apropierea de oamenii lipsiți de ajutor, o mână întinsă spre ei într-un moment când au mare nevoie de suport. În acest fel se va crea o legătură de încredere, așa încât aceștia să poată fi direcționați spre educație și spre accesarea unor programe care să îi ajute să se „salveze” din această grea încercare.

Prânzul APT înseamnă implicarea unei comunități, pornind de la voluntari, acei oameni simpli, dar mereu îndreptați spre bine și până la parteneri din Horeca – toți aceștia vor reuși împreună să ducă la bun sfârșit proiectul Asociației. În plus, Banca pentru Alimente Cluj susține Prânzul APT și oferă alimente din care să poată fi preparate mesele calde, ce cuprind 2 feluri principale și desert.

În zilele de marți și vineri, la ora 14.00 voluntarii Asociației Activ pentru Tine vor ajunge în Parcul Mare din Turda cu hrană caldă pentru cei în nevoie și sunt astăzi în suferință. Noi toți ne vom îndrepta spre ei cu dragoste multă, cu mâini întinse și cu suport.

Activ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap