• TURDA, Str. Dr. Ioan Ratiu 108, Jud. Cluj, RO
  • +40773889179
  • Luni-Vineri:  8:00am-17,00pm

IMPLICA-TE

IMPLICĂ-TE – Asociația Activ pentru Tine are nevoie de sprijin!

Asociația Activ pentru Tine înseamnă sprijin, implicare, dragoste față de semeni, mâini întinse în momente grele, mese calde, dar și proiecte în educație. De aceea, te dorim alături de noi, fie în calitate de voluntar, fie prin acordarea de donații pentru îndeplinirea scopului Asociației.

Ne adresăm persoanelor fizice și juridice de peste tot, oamenilor cu voință multă, experților în educație sau alte specializări pentru a ne duce la îndeplinire planurile, campaniile atent gândite și îndreptate spre cei ce astăzi nu au speranță.

Campaniile Activ pentru Tine înseamnă specializare, energie, timp, resurse – toate acestea fiind necesare pentru ca oamenii din mediile defavorizate să beneficieze de o șansă venită din partea unor oameni de bine. Împreună luptăm pentru ei toți, pentru părinți cu copii cu tulburări de spectru autist, pentru cei ce nu au o masă caldă și au nevoie de un prânz, pentru copiii ce nu au ajuns niciodată într-o tabără pentru că trăiesc într-un mediu fără oportunități, pentru copiii ce nu au acces la educație, dar și pentru cei talentați, dar fără resurse. Pentru ei toți, Asociația Activ pentru Tine desfășoară periodic proiecte de implicare și conștientizare socială, pentru ei toți APT încearcă să găsească soluții și să ofere suport în momente de cumpănă, în momente dificile.

Activ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap